BVB Fanclub Nederland

info@bvbfanclubnederland.nl

KVK: 68519990

WELKOM BIJ BVB FANCLUB NEDERLAND
Wij zijn een Nederlandse Borussia Dortmund fanclub.

Op dit moment telt onze vereniging +- 100 leden,  iedereen die Borussia Dortmund een warm hart toedraagt is welkom, we hebben verschillende soorten fans, Mannen, Vrouwen, Kinderen met allemaal een verschillende  belevingen.

Sommige van ons reizen wekelijks door heel Duitsland en Europa om BVB te volgen dat is ons Kernteam.

Andere kijken lekker op tv of komen eens per jaar richting Dortmund maar daar maken we bij ons geen onderscheid tussen uiteindelijk is BVB de club die ons allen verbind.

Onze vereniging is ontstaan uit de Dutch Vikings 09 Fanclub een selectief groepje leden zijn onder deze naam nog steeds actief en bewaken de cultuur van onze Fanclub.

Bij Dutch Vikings kun je dus niet zomaar lid worden hiervoor moet je worden uitgenodigd.

Natuurlijk kun je ons ook volgen op Social Media!

Wil je in onze whatsapp groepen meld je dan aan als lid van onze vereniging.

Vragen, opmerkingen of aanmelden als lid stuur een email naar:

info@bvbfanclubnederland.nl

Schwarz Gelbe Groet,